skjorteservice-banner
Vask & Rens2019-08-02T13:19:48+00:00

 VASK & RENS I KALUNDBORG

Vask og rulning

Fine tekstiler fortjener en forsigtig og god behandling. Professionel pleje forlænger tekstilernes levetid og bevarer farverne, hvorfor det uden tvivl er fornuftigt at overlade dine tekstiler til os. Samtidig sparer du tid og giver dig en tiltrængt lettelse i en fortravlet hverdag.

Vi vil glædeligt være din professionelle samarbejdspartner, som sørger for, at du altid er pæn og anstændigt påklædt. Vi ser frem til at vaske og rense dine klæder.

Vi vasker og ruller ligeledes duge og servietter til det perfekt dækkede festbord, ligesom vi gerne ordner lagner, dyne- og pudevår.

Vi kan hjælpe dig med alle dine tekstiler såsom:

  • Hverdags- og arbejdstøj
  • Brudekjoler og gallakjoler
  • Skjorter og jakkesæt
  • Udendørstøj (pelse, skindjakker, frakker osv.)
  • Duge, servietter, gardiner, madrasser, dyner, sengetøj osv.
  • Større tekstiler (gulvtæpper, bådsejl, pavilion osv.)
  • .. Og meget mere
Se vores priser

Indlevering og afhentning flere steder i Vestsjælland

Du finder vores renseri på Sct. Jørgensborg 16 i Kalundborg, men vi har indleveringssteder på Vestsjælland samt på Samsø. Du kan derfor nemt og hurtigt aflevere og afhente dine ting. Vi tilbyder også at hente og bringe tekstiler på vores kunders adresser – både hos private og erhvervskunder.

Find vores indleveringssteder

Vi gør dine tekstiler klar til brug igen

Vi vasker tekstilerne i computerstyrede vaskemaskiner med automatisk dosering af skånsomme, biologiske nedbrydelige sæber. Bagefter bliver det rullet, foldet og pakket, så det er klar til brug.

Med vores mange års erfaring kan vi garantere den bedste løsning hver gang. Vi er fleksible i forhold til din specifikke situation, og vi tager altid højde for vores kunders særlige behov og ønsker.

Vi bestræber os på at have dine tekstiler klar til afhentning inden for 1 uge – alt afhængig af, hvor du skal have renset. Står du overfor en hastesag, kan du ringe til os, så kan vi lave en specialaftale og muligvis have dine tekstiler klar inden for kun 1-2 hverdage.

Ring til os
Home » Vask & Rens