skjorteservice-banner
Skjorteservice2019-08-02T13:25:41+00:00

Skjorteservice

Se præsentabel ud – hver dag

En habit siger meget om personen, der har den på, men i samme øjeblik jakken kommer af, er det skjorten, der skal formidle budskabet. Vores målsætning er at dit tøj præsenterer dig bedst muligt! Opmærksomhed på de små detaljer er derfor vores dybeste hemmelighed, men samtidigt altid vores pejlemærke.

Se vores priser

Vi klarer vanskelige pletter og snavs

Alle skjorter bliver omhyggeligt gennemset, inden vi vasker dem. Pletter fra kaffe, rødvin osv. bliver forbehandlet med produkter specielt til lige den type pletter. Skjorterne rengøres efterfølgende skånsomt og effektivt i vores professionelle vaskemaskiner.

Dernæst kommer de direkte på skjortepresseren, hvor de tørres og derefter stryges. Til sidst hænges skjorterne på bøjle og pakket forsvarligt emballeret i plastik,  så de er klar til udlevering og hjemtransport, uden at blive smudset eller krøllet på turen.

Forlæng dine skjorters levetid

Forlæng levetiden af dine skjorter og få det maksimale ud af dem. Hos Renseriet Trikohl sørger vi for:

  • At rense dine skjorter
  • At vaske dine skjorter
  • At presse dine skjorter
  • At fjerne vanskelige pletter og snavs på skjortekraven
  • At rense på en skånsom og miljøvenlig måde

Vores skjorteservice gælder både private og erhverv. Ydelsen har allerede vist sig at være en succes, som glæder mange, der nyder godt af vores hurtige og professionelle service. Renseriet Trikohl er den uundværlige samarbejdspartner.

Find vores indleveringssteder
Home » Skjorteservice